۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

نویسنده : دکتر علی اکبر جعفری دکتر محمدتقی مشکوریان

ناشر : انتشارات دانشگاه اصفهان

توصیف مختصری از کتاب
به‏ منظور بررسی و مطالعۀ نظام زمان‏شناختی در دوره صفویه و مؤلفه ‏های آن در جامعۀ ایران آن دوره، این کتاب در 9 فصل و در هر فصل، به بخشی از موضوع و این مؤلفه ‏ها پرداخته است. در مقام نتیجه ‏گیری و تبیینِ نتایجِ حاصل از مباحث هر فصل، کوشش این تحقیق بر آن است که نشان دهد چگونه در جامعۀ ایران عصر صفوی، زمان‏شناسی مبتنی بر زمان طبیعی، ضعف زمان‏سنجی، باور استوار به احکام اختربینی، رواج گاه‏شمارها و تاریخ‏گذاری‏های غیرخطی، همگی با فقر تاریخی‏نگری، غیبت نسبی زمان تاریخی و سیطرۀ ریتم‏های زمانی چرخندۀ طبیعی بر زندگی، در یک نظام تقریباً یکپارچه و منسجم به هم مربوط می‏ شوند و یکدیگر را تأیید و پشتیبانی می‏کنند.

شایان ذکر است علاقه مندان می توانند برای تهیه نسخه فیزیکی کتاب از طریق فروشگاه الکترونیک انتشارات دانشگاه اصفهان به آدرس press.ui.ac.ir و برای تهیه نسخه الکترونیک آن از طریق سایت طاقچه https://taaghche.com/ اقدام کنند.

فهرست سرفصل های کتاب
1403/01/21